8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εμπρησμός με θύματα σκυλιά σε χώρο για ανεμογεννήτριες

Διαβάστε επίσης:

Μια πρωτοφανή υπόθεση δολιοφθοράς με πυροβολισμούς και εμπρησμό ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο δυο σκυλιά που κάηκαν ζωντανά στον πιο ορεινό οικισμό της Καρδίτσας σε υψόμετρο 1.160 μέτρων στις πλαγιές των Αγράφων ερευνά προς κάθε κατεύθυνση η Ασφάλεια.

Η επίθεση από άγνωστο δράστη είχε στόχο ένα βαν που ήταν τοποθετημένο στην τοποθεσία «Παλιομάνδρι» στον οικισμό Πετρίλο του Δήμου Αργιθέας, για να μην κινδυνεύει από τις καιρικές συνθήκες ο φύλακας που επιτηρεί τον ανεμολογικό ιστό τον οποίο είχε τοποθετήσει ιδιωτική εταιρεία για να κάνει μετρήσεις και να διαπιστώσει αν η περιοχή προσφέρεται για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών.

- Advertisement -

Στις 4 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, άγνωστος πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετικό όπλο και στην συνέχεια έβαλε φωτιά στο βαν και το κατέστρεψε ολοσχερώς, τη στιγμή που ο φύλακας δεν βρισκόταν μέσα. Όμως, στο εσωτερικό του βρίσκονταν δύο σκυλιά ράτσας πίτμπουλ που δεν είχαν δίοδο διαφυγής. Ο φύλακας έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφαλείας και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, ήταν η δεύτερη δολιοφθορά στην ευρύτερη περιοχή μέσα σε λίγους μήνες. Στις 4 Μαΐου του 2019 άγνωστοι είχαν πυρπολήσει μηχανήματα που έκαναν εργασίες για την κατασκευή αιολικού πάρκου στην πλαγιά του βουνού Τύμπανος στα όρια των Δήμων Μουζακίου και Αργιθέας και ερευνάται αν τα δυο περιστατικά σχετίζονται.
πηγή:protothema.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: