8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ελασσόνα: Αντιδήμαρχος άρδευσης ο Κίμων Τσουρής

Διαβάστε επίσης:

Άμισθος αντιδήμαρχος αλλά και νέος επιπλέον αντιδήμαρχος ορίστηκε στον Δήμο Ελασσόνας, με απόφαση του δημάρχου Ελασσόνας κ. Νικολάου Γάτσα.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, ορίστηκε ως άμισθος αντιδήμαρχος του Δήμου Ελασσόνας ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Καλιακούδας.

- Advertisement -

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Καλιακούδας είναι ήδη από τις 2 Σεπτεμβρίου του 2019 αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δυτικού Τομέα με τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Στην έκταση της Δημοτικής Ενότητας Αντιχασίων:

Εισηγείται την εφαρμογή προγραμμάτων οικονομικής ανάπτυξης. Μεριμνά για την ένταξη έργων και δράσεων σε αναπτυξιακά και άλλα προγράμματα. Μεριμνά για την εξασφάλιση και διαρκή βελτίωση των τεχνικών και κοινωνικών υποδομών. Μεριμνά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, με υπηρεσίες πρασίνου, καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, παιδικών χαρών, συντήρησης δημοτικών και σχολικών κτιρίων. Μεριμνά για την ορθολογική χρήση των υδάτινων πόρων και τη συντήρηση των αντιπλημμυρικών, αρδευτικών και εγγειοβελτιωτικών εγκαταστάσεων. Ασκεί τις κατά τόπο αρμοδιότητες της παρ. 3 του άρθρου 59 του Ν. 3852/2010. Είναι υπεύθυνος για την πολιτική προστασία. Είναι υπεύθυνος για τις προμήθειες τις σχετικές με τις πιο πάνω αρμοδιότητές του.

Ακόμη, η δημοτική αρχή Ελασσόνας δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο σοβαρό και ευαίσθητο θέμα της άρδευσης, με απόφαση του δημάρχου ορίστηκε ως αντιδήμαρχος Ελασσόνας (από τις 12 Φεβρουαρίου 2020 έως τις 31 Οκτωβρίου 2021) ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κίμων Τσούρης, στον οποίο μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες του Τμήματος Άρδευσης και Αρδευτικών Δικτύων της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης, Αρδευτικών Δικτύων και Αγροτικής Οδοποιίας σε όλη την έκταση του Δήμου Ελασσόνας.

Τέλος, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, αφαιρούνται οι αρμοδιότητες του Τμήματος Άρδευσης και Αρδευτικών Δικτύων της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης, Αρδευτικών Δικτύων και Αγροτικής Οδοποιίας από τους ορισμένους αντιδημάρχους κ. Ιωάννη Νάνο, Γεώργιο Κατσιούρα και Αθανάσιο Καλιακούδα.
πηγή:eleftheria.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: