8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ελαμψε ο Ολυμπος μέσα από το ντοκιμαντέρ «Mt Olympus the Creation»

Διαβάστε επίσης:

Πλήθος κόσμους παρακολούθησε την προβολή του πολυβραβευμένου διεθνώς ντοκιμαντέρ “Mt. Olympus the Creation” της αμερικανικής σειράς MOUNT OLYMPUS, παραγωγής Ellopia Films USA! Την σειρά αυτή των ντοκιμαντέρ υπογράφει η διάσημη Ελληνο αμερικανίδα Δημοσιογράφος/Σκηνοθέτης Αθηνά Κρικέλη.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την κα Κρικέλη, που έχει οραματιστεί και δημιουργεί με τους συνεργάτες της, τα πολυβραβευμένα ντοκιμαντέρ για τον Όλυμπο, που διαφημίζουν την Ελλάδα, τη μυθολογία της, την ιστορία της και τον πολιτισμό της σε όλο τον κόσμο.
Επιπρόσθετα οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν όλους τους χώρους του Μουσείου όπου θαύμασαν τα σημαντικά εκθέματα για τα οποία τους μίλησε η προισταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας Σταυρούλα Σδρόλια.

- Advertisement -

Mε το τέλος της προβολής αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, η κα Κρικέλη τόνισε :
«Είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα ολοκληρωθεί με την παραγωγή του 12ου ντοκιμαντέρ. Οσοι δηλαδή ήταν και οι θεοί του Ολύμπου. Από το 2013 που ξεκινήσαμε μέχρι σήμερα έχουμε ολοκληρώσει τα 6 ντοκιμαντέρ και βρισκόμαστε στα γυρίσματα του 7ου με τίτλο “The ancient skies of Mt Olympus” . Η σειρά έχει αποσπάσει μέχρι τώρα 22 χρυσές διακρίσεις σε παγκόσμια φεστιβάλ κινηματογράφου. Αποτελεί μια συνεχή επιβράβευση για όλους εμάς της παραγωγής, τους συνεργάτες μας σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική αλλά και όλους αυτούς που έχουν πιστέψει σε μας. Διότι χωρίς καμία κρατική ή άλλη οικονομική υποστήριξη κατορθώνουμε το ακατόρθωτο. Να δημιουργούμε ντοκιμαντέρ παγκοσμίου κύρους και να προβάλλουμε την Ελλάδα μας. Το μεγαλύτερο όμως επίτευγμα είναι πως έμπρακτα αποδεικνύουμε πως το όραμα δεν έχει οροφή. Αν σε αυτό προστεθεί το πάθος και το ήθος, τότε φτάνεις στα άστρα».
Το ντοκιμαντέρ αυτό υπογράφουν
Σκηνοθεσία :Aθηνά Κρικέλη, Δημήτρης Ζησόπουλος
Σενάριο: Αθηνά Κρικέλη, βασισμένο στην 10χρονη έρευνα της Αμερικανίδας γεολόγου Annie Rassios , Μουσική: Γιώργος Χατζής, Αφήγηση :David Washington, Αθηνά Κρικέλη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ELLOPIA FILMS USA www.ellopiatv.com

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: