8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εκτός ΝΔ ο Καρασούλας μετά τα ρατσιστικά του σχόλια

Διαβάστε επίσης:

Facebook

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ στα ρατσιστικά σχόλια μέλους της, με αφορμή την πυρκαγιά σε δομή φιλοξενίας προσφύγων, το βράδυ του Σαββάτου, 7/3/20.

Ο λόγος για τον Διαμαντή Καρασούλα, τον οποίο η ΝΔ διέγραψε, αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Γιώργου Στεργίου:

- Advertisement -

«Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα  επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια. Με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Γιώργου Στεργίου, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Διαμαντής Καρασούλας».

Τα σχόλια του Διαμαντή Καρασούλα προκάλεσαν σάλο, καθώς ξεκίνησε με ένα χυδαίο λογοπαίγνιο με το όνομα της προσφυγικής δομής του Ελβετικού Σταυρού (One Happy Family) που κάηκε, μετατρέποντάς το σε «οne happy night» (μια χαρούμενη νύχτα).

Και μάλιστα, όταν κάποιος χρήστης του Facebook του απάντησε πως «χαίρεστε με την καταστροφή τόσο άθλιοι γίνατε», ο Καρασούλας συνέχισε τον ρατσιστικό του λόγο λέγοντας «όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη».

Κατά τα φαινόμενα στη συνέχεια διέγραψε τα επίμαχα σχόλια, ωστόσο στον κόσμο του διαδικτύου τίποτα δε διαγράφεται οριστικά…

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: