8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εκοψε την πίτα ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων

Διαβάστε επίσης:

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων την περασμένη Κυριακή στο κοσμικό Κέντρο «Κέντια», το οποίο μετατράπηκε σε ένα πολύχρωμο ψηφιδωτό και πλημμύρισε από φίλους, μέλη και από παιδιά που χόρεψαν και τραγούδησαν με την ψυχή τους.

- Advertisement -

Εξαιρετικοί φίλοι μουσικοί γέμισαν με παραδοσιακές μελωδίες το κυριακάτικο μεσημέρι και έδωσαν την ευκαιρία να χαρούν όλοι το μουσικό πλούτο της πατρίδας μας . Ο Κώστας Δεδούσης στο κλαρίνο, ο Τάσος Σβάρνας στο λαούτο και στο τραγούδι, ο Ρούμπος Θάνος στο βιολί, ο Γιάννης Μακρυγιάννης στα κρουστά, η Ρούλα Τουραλιά και η Αθανασία Αλεξοπούλου στο τραγούδι συνόδευσαν τα χορευτικά του Συλλόγου και χάρισαν στους παρευρισκόμενους στη συνέχεια ένα πραγματικά αυθεντικό και ξεχωριστό γλέντι.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που είναι πάντα κοντά στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Επίσης τους εκπροσώπους των Συλλόγων Κυψέλης, Λεονταρίου, Νέου Ικονίου, Πασχαλίτσας, Μυρίνης, Απόλλωνα, Εν χωρώ, Πλαστήρα και Καραγκούνας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς επίσης και την Αμφικτιονία των Καραγκούνηδων, την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας και το Σύνδεσμο των Έφεδρων Αξιωματικών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πατέρας Ηλίας Γώγος, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Σκάρλος Αθ, ο Βουλευτής ΝΔ κ. Γ.Κωτσός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κ.Νούσιος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν.Καραγιάννης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Λ.Ρογκανάκη, οι Αντιδήμαρχοι Σοφάδων κ.Θ.Καφάση, κ.Θ.Χασιαλής και κ.Σπ. Εκίζογλου, ο Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών κ.Θ.Παππάς, ο Πρόεδρος της Επιχείρησης Λουτρά Σμοκόβου κ.Δ.Κατσής, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Σοφάδωνκ.Κ.Σακκάς.

Τέλος ειδικές ευχαριστίες απευθύνει ο Σύλλογος σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης των Σοφάδων αλλά και της Καρδίτσας για τα πολλά και εξαιρετικής ποιότητας δώρα που προσέφεραν για την ενίσχυση του Συλλόγου, Καθώς και στην Επιχείρηση “AGROLAND” Αφοί Κατσή για τη διάθεση ενός ποδηλάτου που αντιστοιχούσε στο φλουρί της Βασιλόπιτας.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: