8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εκδήλωση για την πρόληψη υγείας στα σχολεία από την ΕΝΓ

Διαβάστε επίσης:

Εκδήλωση -σύσκεψη διοργανώνει την Πέμπτη, στις 6 το απόγευμα. η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας ν. Καρδίτσας, στο χώρο του Παυσίλυπου. Σε σχετική ανακοίνωση του ΔΣ της Ένωσης αναφέρονται:
«Τα περιστατικά γρίπης και άλλων ιώσεων που έχουν σαρώσει τα σχολεία, ενώ είμαστε ακόμα στη μέση του χειμώνα, είναι μόνο ένα μέρος από το συνολικό ζήτημα της υγείας και την ασφάλειας των μαθητών στα σχολεία.
Καλούμε τα σωματεία των υγειονομικών, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καρδίτσας, τις ενώσεις των εκπαιδευτικών, τους συλλόγους γυναικών και όλους τους γονείς και τους μαθητές της πόλης να παρακολουθήσουν την ενημερωτική ομιλία για τα ζητήματα πρόληψης της υγείας στα σχολεία από την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Ομιλητής: Κουτσόπουλος Χρήστος, Παιδίατρος, Επιμελητής Β’, Γ.Ν. Καρδίτσας

- Advertisement -

Το παραπάνω ζήτημα γίνεται ακόμα πιο φλέγον εάν συνυπολογίσουμε τις ελλείψεις των δομών του δημόσιου συστήματος υγείας, με κορυφαίο παράδειγμα τις ελλείψεις παιδιάτρων στο νοσοκομείο και στα κέντρα υγείας του νομού. Συνολικά, για τα ζητήματα αυτά πρέπει όλοι να ενημερωθούμε και να συζητήσουμε . Να βάλουμε στο επίκεντρο ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες των παιδιών μας και πώς αυτές μπορούν να καλυφθούν».

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: