8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εγινε το πρώτο βήμα για την αξιοποίηση των καπναποθηκών Καρδίτσας

Διαβάστε επίσης:

Το πρώτο βήμα, σε μια προφανώς μακρά πορεία, για την αξιοποίηση των καπναποθηκών Καρδίτσας έγινε στο ΔΣ του ΕΒΕ Καρδίτσας.

- Advertisement -

Το ΕΒΕ θα προχωρήσει σε σύνταξη σχετικής μελέτης, ενώ για το τι θα περιλαμβάνει θα πραγματοποιηθεί νέα συζήτηση στο συμβούλιο. Το θέμα εισηγήθηκε ο κ. Ευριπίδης Παπουτσής δίνοντας τις γενικές γραμμές και προσθέτοντας πως πρόκειται για μια σύνθετη διαδικασία.

Όπως είπε θα υπάρξει μουσείο καπνού (προαπαιτούμενο για την παραχώρηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο ΕΒΕ), εκθεσιακός και συνεδριακός χώρος, πολυχώρος και χώρος στάθμευσης. Προσανατολισμός τόνισε είναι να εκπονηθεί ενιαία μελέτη με ξεχωριστούς φακέλους, ώστε το έργο να προχωρά ανάλογα των χρηματοδοτήσεων που θα εξασφαλίζονται.
Από την πλευρά του ο κ. Κατσίκης υπογράμμισε ότι αυτό που θα υλοποιηθεί οφείλει να αντέξει στο χρόνο και για να επιτευχθεί ο στόχος πρέπει το έργο να έχει «ανταποδοτικό χαρακτήρα».
Συμφώνησαν πάντως το θέμα να συζητηθεί ακόμη και σε ξεχωριστό συμβούλιο όπου θα κατατεθούν προτάσεις για το τι θα συμπεριλαμβάνεται στην μελέτη.
πηγή: karditsapress.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: