8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δύο νέοι κυκλικοί κόμβοι στο δρόμο Λάρισας-Φαρσάλων

Διαβάστε επίσης:

Ξεκίνησαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής των δύο κυκλικών κόμβων στην Επαρχιακή Οδό Λάρισας – Φαρσάλων. Ο πρώτος θα βρίσκεται στη διασταύρωση του Περιφερειακού Δακτυλίου Λάρισας με την οδό Φαρσάλων και ο δεύτερος στην διασταύρωση του Περιφερειακού Δακτυλίου Φαρσάλων με την Εθνική Οδό Λάρισας – Φαρσάλων. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ. Σε πρώτο στάδιο ξεκίνησαν οι εργασίες μετατροπής του σηματοδοτούμενου κόμβου σε κυκλικό στη διασταύρωση του Περιφερειακού Δακτυλίου Φαρσάλων με την Εθνική οδό Λάρισας – Φαρσάλων. Από σήμερα καταργούνται οι σηματοδότες και η ρύθμιση κυκλοφορίας του κόμβου θα γίνεται με τη χρήση εργοταξιακού κυκλικού κόμβου , ο οποίος θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών στην τελική μορφή του κόμβου.

«Ένα σημαντικό οδικό έργο που αφορά την πόλη της Λάρισας και των Φαρσάλων παίρνει σάρκα και οστά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και συμπλήρωσε:

- Advertisement -

«Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας προχωράμε το έργο της κατασκευής των δυο κυκλικών κόμβων στην Επαρχιακή Οδό Λάρισας – Φαρσάλων που πρόκειται να διευκολύνουν την κυκλοφορία των οχημάτων και να ενισχύσουν την οδική ασφάλεια. Με στρατηγική και σχεδιασμό αναβαθμίζουμε τις υποδομές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, τις υποδομές της Θεσσαλίας. Ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο είναι κομβικό τόσο για την σωστή εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων, των επισκεπτών και των επιχειρήσεων, όσο και για την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειάς μας. Παρακαλούμε, τους χρήστες της οδού να σέβονται και να τηρούν τον Κ.Ο.Κ. και την εργοταξιακή σήμανση και να επιδείξουν υπομονή για το χρονικό διάστημα που απομένει, έως την ολοκλήρωση των εργασιών».

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: