8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δυναμική η συμμετοχή του Δήμου Σοφάδων στην 7η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζει να πρωτοπορεί ο Δήμος Σοφάδων στην προσπάθειά του να αναδειχθούν τα ποιοτικά προϊόντα της περιοχής μέσα από συνεχείς δράσεις και πρωτοβουλίες.

- Advertisement -

Το τριήμερο 24-26 Ιανουαρίου ο Δήμος Σοφάδων συμμετέχει δυναμικά στην 7η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προσπάθειες ανάδειξης των ελληνικών προιοντων.
Μάλιστα ο Δήμος Σοφάδων είναι ο μοναδικός Δήμος πανελλαδικά που συμμετέχει με δικό του περίπτερο, δίνοντας τη δυνατότητα στους τοπικούς παραγωγούς που συμμετέχουν να προβληθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και η προβολή τους, καθώς και η προώθηση των πολύ αξιόλογων προϊόντων τους.
Στο περίπτερο του Δήμου έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης, ο διοργανωτής της έκθεσης κ. Κωνσταντίνος Μοσχονάς και πλήθος κόσμου. Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Σοφάδων τόνισε μεταξύ άλλων:
Με συνέπεια συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, για προβολή και προώθηση των τοπικών μας προϊόντων, έχοντας το μοναδικό πλεονέκτημα της εξαιρετικής τους ποιότητας και της υψηλής διατροφικής τους αξίας. Μέσα από το σχεδιασμό μας , ενισχύουμε την εξωστρέφεια και προσπαθούμε να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους ανθρώπους, που παράγουν και επιχειρούν στον τόπο μας.

Στην έκθεση συμμετέχουν

Agromenelais farm (BIOΛOΓIKA KAI EKΛEKTA TPOΦIMA), ΦIΛIA ΓH (KPAΣIA), EYΩΔIA (APΩMATIKA ΦYTA) ΠAPAΔOΣIAKON OIKOTEXNIA (ΠAPAΔOΣIAKA ΓΛYKA), HΛIOΓENNHMA (ΣAΛTΣEΣ), OΣΠPIA KIEPIOY (OΣΠPIA), XANTZHΣ (MEΛI), MEΛIΣOKOMIKH (MEΛI)
πηγή: karditsapress.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: