8.2 C
Karditsa
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δυναμική αντίδραση στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Διαβάστε επίσης:

Να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση για το ασφαλιστικό αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας, κατά τη διάρκεια της σημερινής ετήσιας απολογιστικής γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου δήλωσε ικανοποιημένο για την ανταπόκριση των μελών του και των συνταξιούχων που για πρώτη φορά συμμετείχαν στη γενική συνέλευση, αλλά και για τα νέα μέλη που εγγράφηκαν σήμερα.
Εκτός τις ευχές για το νέο χρόνο και την κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τη Διοίκηση του Συλλόγου, έγινε αναλυτικός ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για το 2019, που εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μελή τους, μαζί με τον προϋπολογισμού του 2020.
Στην εισήγηση του Δ.Σ. επισημάνθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και βιώνουν καθημερινά οι συνταξιούχοι και οι οικογένειες τους «από τις αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται και εφαρμόστηκαν, όχι μόνο από την σημερινή κυβέρνηση, αλλά από τις όλες που κυβέρνησαν τα τελευταία 10 χρόνια – ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και από διάφορα συνεργαζόμενα πολιτικά σχήματα», όπως επισημάνθηκε χαρακτηριστικά.
Στο κλείσιμο των εργασιών της συνέλευσης πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις. «Εκτός από την συνέχιση των εξορμήσεων για την καλύτερη ενημέρωση των συνταξιούχων για το νέο προμελετημένο έγκλημα στην Κοινωνική Ασφάλιση της κυβέρνησης ΝΔ, να συμμετέχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων της περιοχής την ημέρα ψήφισης και συζήτησης του νέου αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή», όπως αποφάσισαν τα μέλη του Συλλόγου.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: