8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διαδραστικός χάρτης ιαματικών πηγών

Διαβάστε επίσης:

«Νο 68, Κόκκινο Νερό, Δήμος Αγιάς, Λάρισας, Θερμοκρασία: 15,4°C. Τρόπος χρήσης: Λουτροθεραπεία, ποσιθεραπεία», είναι η ταυτότητα που έχουν πλέον στον χάρτη των Ιαματικών Πηγών της Ελλάδας, οι πηγές του Κόκκινου Νερού, ο οποίος αναρτήθηκε, για πρώτη φορά, στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Μετά από χρόνιους αγώνες της τοπικής αυτοδιοίκησης και μετά από έναν κυκεώνα γραφειοκρατικών διαδικασιών, που απαιτούσε η αναγνώριση των πηγών του Κόκκινου Νερού, ήρθε η ώρα που χάραξε ανεξίτηλο το στίγμα της στο ολοκληρωμένο μητρώο των αναγνωρισμένων ιαματικών φυσικών πόρων της χώρας και στον χάρτη των ιαματικών πηγών της.

- Advertisement -

Πρόκειται για έναν διαδραστικό χάρτη της Ελλάδας, με 70 αναγνωρισμένες ιαματικές πηγές και με τα χαρακτηριστικά τους, ο οποίος μέσω «οδηγού» παραπέμπει τον χρήστη στην ακριβή τοποθεσία τους, ενώ τον πληροφορούν ακόμη και για τη θερμοκρασία των νερών τους.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα λήψης αρχείου Pdf μέσω hyperlink (υπερσύνδεσμο) με την ονομασία: «ΦΕΚ Αναγνωρισμένων Ιαματικών Πηγών», στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η ονομασία της εκάστοτε πηγής με το αντίστοιχο ΦΕΚ αναγνώρισης.
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: