8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΔΕΥΑΤ: 226.000€ σε έργο για τα όμβρια στην Μπάρα

Διαβάστε επίσης:

Άμεσα επιλύει η ΔΕΥΑΤ πρόβλημα με τα όμβρια ύδατα στην περιοχή Μπάρας και ειδικά στην περιοχή κοντά στο 10ο Δημοτικό Σχολείο. Μετά την επιτόπια επίσκεψη και ενημέρωση των τεχνικών της δημοτικής επιχείρησης, ο πρόεδρος κ. Χρ. Αναστασίου έδωσε εντολή για διευθέτηση των ζητημάτων που ειδικά την περίοδο των βροχοπτώσεων είναι έντονα. Ετσι, αποφασίστηκε η δημοπράτηση με προϋπολογισμό 226.000 €, πλέον Φ.Π.Α. ενός έργου με δύο πτυχές. Το έργο έχει τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΟΜΒΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΠΑΡΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» και η σχετική ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών είναι η 3η Φεβρουαρίου 2020.

Το έργο περιλαμβάνει τα εξής υποέργα:

- Advertisement -

1) ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ και

2) ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΟΥ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ

Αντικείμενο του έργου είναι βελτιώσεις, στα υφιστάμενα δίκτυα ομβρίων και ακαθάρτων της περιοχής Μπάρας Τρικάλων με σκοπό την αποδοτικότερη λειτουργία αυτών, για την ανακούφιση της περιοχής ιδιαίτερα κατά την περίοδο έντονων βροχοπτώσεων. Οι εργασίες αφορούν σε δύο διακριτές παρεμβάσεις και συγκεκριμένα:

ΥΠΟΕΡΓΟ A) Kατασκευή αντλιοστασίου πλησίον της διασταύρωσης Καστρακίδου και Μακεδονίας και καταθλιπτικού αγωγού ομβρίων στις οδούς Καστρακίδου και Βαθυκλέους.

ΥΠΟΕΡΓΟ Β) Κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού ομβρίων και δίδυμου ακαθάρτων στις οδούς Μαβίλη και Έλλης.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: