8.2 C
Karditsa
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δήμος Λαρισαίων: Εν μέρει αντιμετωπίζουν το ζήτημα οι εξαγγελίες του ΟΣΕ

Διαβάστε επίσης:

Η σημερινή δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων, από τα πρώτα χρόνια της προηγούμενης θητείας, ασχολήθηκε μεθοδικά και ενεργά με τα ζητήματα που αφορούν την σχέση της πόλης με τον σιδηρόδρομο, αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η δημοτική αρχή της Λάρισας, με αφορμή τις εξαγγελίες που έγιναν προ διημέρου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται από την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και του ΟΣΕ.

Στην ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Με επιμονή καταφέραμε να ανοίξει μια μεγάλη και ουσιαστική συζήτηση με τα νέα σχήματα του πρώην ενιαίου ΟΣΕ, όπως προέκυψαν μετά τη διαδικασία των ιδιωτικοποιήσεων. Πραγματοποιήθηκαν πολλές συσκέψεις και συναντήσεις πολιτικών και υπηρεσιακών στελεχών μεταξύ αρμόδιου υπουργείου Υποδομών – Μεταφορών, εταιρειών που εμπλέκονται στο σιδηροδρομικό έργο (ΟΣΕ, ΓΑΙΟΣΕ) και Δήμου Λαρισαίων για προβλήματα που χρονίζουν αλλά και για νέα ζητήματα που αφορούν τον Σιδηρόδρομο και τη Λάρισα.

- Advertisement -

Όπως είναι γνωστό, τα θέματα του ΟΣΕ απασχολούν την πόλη εδώ και 30 περίπου χρόνια και όλες οι δημοτικές αρχές ασχολήθηκαν με αυτά, ανάλογα με τις προτεραιότητες τους και τις γενικότερες συνθήκες. Το γεγονός ότι κατά την περασμένη περίοδο κατεγράφη έντονη κινητικότητα σχετίζεται με την κοινή διαπίστωση ότι τα αμέσως επόμενα χρόνια αναμένεται σημαντική αύξηση του επιβατικού και εμπορικού έργου του ΟΣΕ και κατ΄ επέκταση μεγέθυνση των προβλημάτων στην ομαλή λειτουργία της πόλης της Λάρισας.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: