8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δήμαρχος Πύργου: Ανυπακοή πολιτών- Αρνούνται μπαίνουν σε καραντίνα

Διαβάστε επίσης:

Μία σοβαρή καταγγελία έκανε ο δήμαρχος του Πύργου κάνοντας λόγο για ανεύθυνη συμπεριφορά από συμπολίτες του αναφορικά με τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Ο δημαρχός Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρει ότι κυκλοφορούν ανενόχλητοι παντού άνθρωποι που θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

- Advertisement -

Ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος είπε ότι σε έναν νομό όπως ο νομός Ηλείας που είναι σε κατάσταση συναγερμού, οι άνθρωποι που θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα και είναι συγγενείς των εκδρομέων στους Αγίους Τόπους, κυκλοφορούν κανονικά ανάμεσα στους συμπολίτες τους την ώρα που ο κορωνοϊός είναι εδώ και κάποιοι κάνουν σαν να μην υπάρχει.

Όπως τονίζει ο δήμαρχος Πύργου, συνεχίζουν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Στο ερώτημα αν είναι πολλοί είπε ότι σίγουρα είναι αρκετοί. Το μεγάλο πρόβλημα όπως είπε είναι το ζήτημα της προσωπικής υπευθυνότητας. «Κυκλοφορούν στα καφενεία στην αγορά. Αντί να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό κυκλοφορούν ελεύθεροι», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Πύργου.

Στην εκδρομή στους Αγίους Τόπους συμμετείχαν 10 άτομα από τον δήμο Πύργου, με ήπια συμπτώματα και οδηγίες να παραμείνουν στο σπίτι τους για όσο χρειαστεί.
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε γιατρός στο νοσοκομείο Πύργου, του οποίου η σύζυγος ήταν στο γκρουπ που επέστρεψε από τους Αγίους Τόπους και μέλη του είχαν ήδη νοσήσει.
Σε κατ’ οίκον περιορισμό έχουν τεθεί και τρεις γιατροί, οι οποίοι εργάζονται στο Ακτινολογικό Τμήμα και μια γιατρός από την Παθολογική Κλινική, της οποίας η αδερφή ήταν επίσης μέλος του γκρουπ και αποτελεί ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: