8.2 C
Karditsa
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Γλυφάδα: Το ντοκουμέντο της παράσυρσης του 25χρονου από την Corvette

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το φριχτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Τετάρτη (19.02.2020) στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας, όταν ένα πολυτελές, μαύρο, σπορ αυτοκίνητο Corvette, κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο ρεύμα προς Αθήνα κάνοντας – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες – «σφήνες» ανάμεσα στα αυτοκίνητα και παρέσυρε μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 25χρονος Νάσος Καρανίκας.

Ο νεαρός χτύπησε σε κολόνα και κατέληξε αιμόφυρτος στην άσφαλτο, ενώ ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε την Corvette σε παράδρομο και εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με τα στοιχεία, δεν υπάρχει πουθενά ένδειξη φρεναρίσματος από το πολυτελές αυτοκίνητο, γεγονός που δείχνει ότι ενδεχομένως ο δράστης να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

- Advertisement -

Εν τω μεταξύ, κάμερες ασφάλειας έχουν καταγράψει το φρικτό τροχαίο.

Στο κεντρικό δελτίο του ALPHA, μάλιστα, προβλήθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τη στιγμή του μοιραίου δυστυχήματος, με το πολυτελές αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να παρασύρει τον νεαρό, δίχως να σταματάει.

Η Corvette έχει μεταφερθεί σε πάρκινγκ των νοτίων προαστίων με τους αξιωματικούς της τροχαίας να εξετάζουν το βιντεοληπτικό υλικό.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: