8.2 C
Karditsa
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Γκέλαρε» στη Ματαράγκα η Αναγέννηση

Διαβάστε επίσης:

Τη δεύτερη απώλεια βαθμών της στο πρωτάθλημα υπέστη η Αναγέννηση,που αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην Ματαράγκα κόντρα στον Θεσσαλικό.

- Advertisement -

Η Αναγέννηση από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ψάχνοντας το “γρήγορο” γκολ.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 5ο λεπτό με τον Μυργιώτη να εκτελεί το φάουλ από καλή θέση αλλά ο Βαϊνάς απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τρια λεπτά αργότερα και πάλι ο Μυργιώτης βρέθηκε σε καλή θέση, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Στο 15ο λεπτό ο Μυργιώτης εκτέλεσε το φάουλ, όμως ο Βαϊνάς μπλόκαρε σταθερά.

Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο 18′ ήταν σειρά του Παράσχη να απειλήσει, όμως ο Βαϊνάς ήταν και πάλι εκεί.

Όσο περνούσε η ώρα ο Θεσσαλικός κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 33ο λεπτό στην πρώτη στην ουσία ευκαιρία της. Μετά από εκτέλεση φαουλ ο Μαντέλας έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Αναγέννηση έχασε τεράστια ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Κουτρουμανο να πλασάρει από κοντά αλλά τον Βαϊνά να διώχνει με τα πόδια.

Τελικά οι κιτρινόμαυροι δεν άργησαν να ισοφαρίσουν. Ο Μυργιώτης από πλάγια θέση έκανε τη σέντρα και ο Παράσχης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα,φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Η Αναγέννηση έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον Μυργιώτη να εκτελεί το φάουλ και τον Βαϊνά να κάνει ακόμα μια σημαντική επέμβαση.

Στο 41ο λεπτό η ΑΣΑ σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ του Παράσχη.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όμως κανείς δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Αναγέννηση να είναι ανώτερη, με τον Θεσσαλικό όμως να αντιστέκεται.

Επιθετικά μπήκε και στο δεύτερο μέρος η ΑΣΑ, ψάχνοντας το τέρμα που θα της έδινε το προβάδισμα.

Σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο δεκάλεπτο απείλησαν οι κιτρινόμαυροι, όμως οι προσπάθειες των Παράσχη, Κοντοβά και Μυργιώτη δεν βρήκαν στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μυργιώτη να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

Στο 57ο λεπτό η ΑΣΑ έχασε νέα τεράστια διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Παράσχης σούταρε εκτός περιοχής με τον Βαϊνά να αποκρούει, τον Μυργιώτη να παίρνει το “ριμπάουντ”, όμως η προσπάθεια του να σταματά στο δεξί δοκάρι.

Η πίεση των φιλοξενουμενων όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο έντονη.

Στο 60ο λεπτό ο Τσιάκος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, όμως ο Ριζογιάννης έδιωξε σωτήρια με το κεφάλι λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Οι ευκαιρίες διαδεχόταν η μία την άλλη, όμως το γκολ δεν ερχόταν και η Αναγέννηση “κόλλησε” κόντρα σε έναν άκρως αξιόμαχο, Θεσσαλικό Ματαράγκας.
πηγή: karditsapress.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: