8.2 C
Karditsa
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Γιώργος Κοτανίδης: ΕΔΕ στο Γεννηματάς για τον θάνατο του ηθοποιού

Διαβάστε επίσης:

ΕΔΕ έχει ορίσει ο Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), Παναγιώτης Στάθης με σκοπό να αναζητηθεί μέσα από το ιατρικό πρωτόκολλο που ακολουθήθηκε, το ιστορικό της νοσηλείας του ηθοποιού, Γιώργος Κοτανίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία θεωρήθηκε ιδιαιτέρως απαραίτητη μετά από δηλώσεις και δημοσιεύματα φίλων και συνεργατών του ηθοποιού, οι οποίοι θεώρησαν ως πιθανή αιτία θανάτου του Γιώργου Κοτανίδη το ιατρικό λάθος.

- Advertisement -

Ψαριανός: Δεν τον πρόσεξαν

Στην περίπτωση αυτή είχε αναφερθεί στο newsit.gr και ο φίλος του ηθοποιού, γνωστός δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός “Ξέρω ότι είχε κάνει μια κολονοσκόπιση στην οποία υπήρχε μια επιπλοκή, ενώ η κατάσταση του δεν προσέχθηκε τόσο όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί και τις τελευταίες ημέρες να χρειαστεί να νοσηλευτεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας”.

Ιατρικοί κύκλοι μέσα από το νοσοκομείο “Γεννηματάς” υποστηρίζουν πως η διαδικασία της ΕΔΕ επιβάλλεται να ολοκληρωθεί, ώστε να αποδειχτεί η αλήθεια, ν αναζητηθούν ευθύνες που τυχών προκύψουν και στην αντίθετη περίπτωση να σταματήσουν να αιωρούνται και οι παραμικρές υπόνοιες.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: