8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γερμανία: Θετικοί στον κοροναϊό δύο από τους επαναπατρισθέντες από την Κίνα

Διαβάστε επίσης:

Θετικά στον νέο κινεζικό κοροναϊό βρέθηκαν δύο από τα 124 άτομα που επαναπατρίσθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (01.02.2020) από την Ουχάν στην Φρανκφούρτη.

Οι επιβάτες του αεροσκάφους της γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας οδηγήθηκαν άμεσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στρατοπέδου, όπου θα παραμείνουν για 14 ημέρες, ενώ έντεκα εξ αυτών μεταφέρθηκαν κατευθείαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Φρανκφούρτης, με ύποπτα συμπτώματα. Τα δύο νέα κρούσματα ωστόσο δεν βρίσκονται μεταξύ αυτών των ατόμων, όπως διευκρίνισε ο υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων της Έσσης, Κάι Κλόζε.

- Advertisement -

Σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine Zeitung, στο αεροσκάφος που προσγειώθηκε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης επέβαιναν 100 Γερμανοί, 22 Κινέζοι, ένας πολίτης ΗΠΑ και ένας Ρουμανίας.

Με τα νέα κρούσματα, ο συνολικός αριθμός των ασθενών στην Γερμανία ανέρχεται στους δέκα, με τους οκτώ να βρίσκονται στην Βαυαρία και να συνδέονται με την εταιρία κατασκευής εξαρτημάτων αυτοκινήτων Webasto, την οποία την προηγούμενη εβδομάδα είχε επισκεφθεί συνεργάτιδα της εταιρίας από την Κίνα, θετική, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, στον κοροναϊό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: