8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γεραπετρίτης: «Πολιτική μικροψυχία εθνικής κλίμακας από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Διαβάστε επίσης:

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για «πολιτική μικροψυχία εθνικής κλίμακας», αναφορικά με την αντίδρασή της στα αποτελέσματα των επαφών που είχε ο πρωθυπουργός στις ΗΠΑ, παρατηρώντας «και μάλιστα ευτυχώς που δεν την ακολούθησαν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης».

«Η κριτική που ασκήθηκε, έγινε πριν ολοκληρωθούν οι συναντήσεις και πριν υπάρξει ενημέρωση, η οποία έχει προβλεφθεί για αύριο. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι σε κάθε περίπτωση ισχύουν οι δημόσιες δηλώσεις αλλά υπάρχουν και οι συζητήσεις, οι οποίες έγιναν και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Πρόκειται για θέματα εθνικής σημασίας το πώς η διπλωματία μας αναπτύσσεται, καλό θα ήταν να υπάρχει μια πλήρης εικόνα και από εκεί και πέρα να υπάρξει η όποια αντιπολίτευση. Όχι όμως μικρόψυχα και μικροκομματικά», υπογράμμισε.

- Advertisement -

«Αφήνω απ’ έξω τη σύγκριση του πώς ήταν η επίσκεψη του κ. Τσίπρα (στις ΗΠΑ) και πώς είναι του κ. Μητσοτάκη. Αυτά είναι ζητήματα που θα τα αναπτύξει ο ιστορικός του μέλλοντος και επιπλέον ο καθένας μπορεί να ανατρέξει στην κοινή συνέντευξη του Αμερικανού προέδρου και του κ. Τσίπρα για να δει ποια είναι η εικόνα και η παράσταση της σημερινής κυβέρνησης, σε σχέση με τότε. Ο Έλληνας πρωθυπουργός είδε συνολικά και συνομίλησε με όλο το πολιτικό φάσμα των ΗΠΑ, αυτό δεν έχει προηγούμενο. Όχι μόνο με τον Ντόναλντ Τραμπ αλλά με τον αντιπρόεδρο, τον υπουργό Εξωτερικών και την κ. Πελόζι, με την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων», πρόσθεσε.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: