8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας σε χωριά του Δήμου Μουζακίου

Διαβάστε επίσης:

Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι εργασίες για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Παμίσου του Δήμου Μουζακίου.
Το έργο θα συμβάλλει στην εξασφάλιση της εύκολης και ασφαλούς προσπελασιμότητας στις αγροκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις της περιοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επίσης στη μείωση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων και στην ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων στους χώρους εργασίας.
Η σύμβαση του έργου που έχει προϋπολογισμό 947.836 ευρώ, υπεγράφη τον προηγούμενο μήνα.
Η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας αφορά τις τοπικές κοινότητες Αγναντερό, Κρανιά, Μαγούλα, Ριζοβούνι και Παλαιοχώρι και η χρηματοδότησή του γίνεται από το ΠΕΠ Θεσσαλίας.
«Στεκόμαστε στο πλευρό των δημοτών, ιδίως στον πρωτογενή τομέα. Αξιοποιώντας τους χρηματοδοτικούς πόρους σε συνεργασία με την Περιφέρεια, προχωρούμε σε ένα ακόμη έργο στη Δ.Ε Παμίσου» αναφέρει στο «Νέο Αγώνα» ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης και προσθέτει ότι δημοπρατήθηκε και το έργο της αγροτικής οδοποιίας στην Οξυά.
ΟΞΥΑ
Σε ότι αφορά το έργο της Οξυάς, ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα «ΦιλόΔημος Ι» και συγκριμένα στον Άξονα Προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας», με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ.
Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση αγροτικής οδοποιίας βρισκόμενη στην κτηματική περιφέρεια Οξυάς του Δήμου Μουζακίου.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: