8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βαρβιτσιώτης για τον Έβρο: Οργανωμένο σχέδιο εργαλειοποίησης ανθρώπων (vid)

Διαβάστε επίσης:

Για οργανωμένο σχέδιο εργαλειοποίησης ανθρώπων που δεν έχουν προσφυγικό προφίλ, κατηγόρησε την Τουρκία, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ του Σαββάτου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star Channel και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου. Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι η ελληνική κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι.

- Advertisement -

«Δεν βρέθηκαν τυχαία στα σύνορά μας. Δεν προέρχονται από το Ιντλίμπ. Πρόκειται για ανθρώπους που μιλούν τουρκικά, βρίσκονται πολλά χρόνια στην Τουρκία, δεν προέρχονται από τη Συρία και φαίνεται ότι έχουν την διάθεση και οι ίδιοι να εργαλειοποιηθούν» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε ότι οι ελληνικές δυνάμεις βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή και ότι το κράτος δρα συντονισμένα, με την αστυνομία, το λιμενικό και τον στρατό, και ότι δεν χρειάζονται ακραίες συμπεριφορές. Πρόσθεσε, ακόμη, ότι η χώρα μας δέχεται τα εύσημα της Ευρώπης για τον τρόπο διαχείρισης της κατάστασης.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: