8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΧΕΠΑ: Μιλήστε με ΕΟΔΥ – Δεν γνωρίζουμε για το κρούσμα κορωνοϊού

Διαβάστε επίσης:

Φειδωλοί στις δηλώσεις τους είναι οι γιατροί και η διοίκηση του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στο οποίο νοσηλεύεται το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη χώρα μας

Δηλώσεις αναμένονται το βράδυ καθώς το νοσοκομείο θα επισκεφθεί το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Ο υπουργός Υγείας θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει συγκαλέσει σύσκεψη στις 17:00 στην Περιφέρεια, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, των διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών της Β. Ελλάδας Δημήτρη Τσαλικάκη και Παναγιώτη Μπογιατζίδη και του προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιου Εξαδάκτυλου.

- Advertisement -

«Δεν έχω κανένα νέο, ότι και να μου πείτε δεν έχω κανένα νέο κι εγώ τα site διαβάζω προσπαθώ, να επικοινωνήσω και παρότι έχω δύο τηλέφωνα δεν μπορώ να μιλήσω με κανένα τηλέφωνο για να επιβεβαιώσω ή να αποκλείσω κάτι» δήλωσε στο Sputnik ο διοικητής του νοσοκομείου, Παναγιώτης Παντελιάδης.

Εν τω μεταξύ και σύμφωνα με το newsit.gr Έλληνας που επισκέφθηκε την Βόρεια Ιταλία οικειοθελώς θα μπει σε καραντίνα για 14 μέρες.

«Θα φτάσω γύρω στις 13:50 στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ανησυχώ γιατί έχω οικογένεια γυναίκα και παιδιά. Έχω κανονίσει να εξαφανιστώ από το σπίτι και να μπω σε καραντίνα από μόνος μου. Δεν μου φταίει κανένας. Βρέθηκα για δυο μέρες στη μολυσμένη περιοχή του Τορίνο. Με όποιον επικοινώνησα στην Ελλάδα μου λέει πήγαινε σπίτι σου και αν υπάρχουν συμπτώματα πήγαινε στο νοσοκομείο. Μα μετά θα είναι αργά γιατί θα έχω κολλήσει όλον τον κόσμο με τον οποίο θα έχω έρθει σε επαφή. Θα είναι άχρηστο» αναφέρει ο Βασίλης Πολυζώης.

Kαι προσθέτει «από μόνος μου περιέγραψα στην υπηρεσία της δημόσιας υγείας του υπουργείου όλο το ταξίδι που έκανα και μου είπαν πήγαινε σπίτι σου. Επικοινώνησα και με το νοσοκομείο της Πάτρας γιατί είμαι από εκεί, αλλά και εκείνοι μου είπαν πως όλα θα γίνουν στην πύλη εισόδου».

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: