8.2 C
Karditsa
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αυτοί είναι οι δύο νεκροί της Βάρης (pics)

Διαβάστε επίσης:

Μέλη της μαφιόζικης φατρίας «Σκάλιαρι» ήταν τα δύο θύματα της εν ψυχρώ εκτέλεσης στη Βάρη , σύμφωνα με την σερβική εφημερίδα Kurir.

Η οργάνωση έχει ως έδρα το Μαυροβούνιο, αλλά η δράση της εκτείνεται σε αρκετές χώρες των Βαλκανίων και της Ευρώπης.

- Advertisement -

Την ομάδα «Καβάτσκι» δείχνουν τα σερβικά ΜΜΕ ως την υπεύθυνη της διπλής εκτέλεσης στη Βάρη.  Οι δυο οργανώσεις όπως λένε ήταν αρχικά ενωμένες, όμως το 2014 ξέσπασε εμφύλιος όταν «χάθηκαν» 200 κιλά ηρωίνης. Από τότε, ο μαφιόζικος «πόλεμος» έχει στοιχίσει τις ζωές σε 21 νεκρούς (23 με αυτούς της Βάρης), ενώ άλλες πηγές ανεβάζουν τον αριθμό των απωλειών στις 40.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη των δυο οργανώσεων, όπως της «Σκάλιαρι» που εκτελέστηκαν στη Βάρη, κινούνταν μόνο με διερχόμενα ταξί. Οι σύζυγοι και τα παιδιά των δυο νεκρών είχαν μεταβεί στην Ελλάδα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και εικάζεται ότι το δείπνο στην ταβέρνα «Βοσκοπούλα», στα Βλάχικα της Βάρης, ήταν το αποχαιρετιστήριο καθώς θα επέστρεφαν στις πατρίδες τους.

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί της Σήμανσης περισυνέλεξαν από την ταβέρνα της Βάρης πάνω από 20 κάλυκες των 9mm, που προήλθαν από δυο όπλα.

Σε ρεπορτάζ της για το μακελειό της Βάρης, η σερβική εφημερίδα Kurir επισημαίνει ότι τα θύματα ήταν ο Ιγκόρ Ντέντοβιτς (Igor Dedovic) και ο Στεβάν Σταμάτοβιτς (Stevan Stamatovic), αμφότεροι 43 ετών.

Ο Ιγκόρ Ντέντοβιτς

Ο Στεβάν Σταμάτοβιτς

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: