8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Απροσδιόριστος ο αριθμός οφειλετών τελών ταξινόμησης οχημάτων

Διαβάστε επίσης:

Στις 150.000 ευρώ ανέρχονται οι οφειλές Βολιωτών από τέλη ταξινόμησης οχημάτων που δεν πληρώθηκαν κατά τα έτη 2000 και 2001. Όπως προέκυψε ωστόσο, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε (15-1-2020) το απόγευμα στο ΕΚΒ, τα σχετικά ειδοποιητήρια που αποστέλλονται από την Εφορία, αφορούν και τα έτη 1999 και 2003, ενώ ο αριθμός των οφειλετών είναι ακόμη απροσδιόριστος

- Advertisement -

Οι θιγόμενοι αποφάσισαν να τηρήσουν στάση αναμονής, μετά την ανακοίνωση των βουλευτών της ΝΔ Χρ Μπουκώρου, Θαν. Λιούπη και Κ. Μαραβέγια ύστερα από τη συνάντηση που είχαν με τον υφυπουργό Οικονομικών Α. Βεσυρόπουλο και τον διοικητή της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλή ότι αναζητείται διοικητική λύση και τη δέσμευση για νομοθετική ρύθμιση, αν δεν αποδώσει η πρώτη διαδικασία.

Στη συγκέντρωση που έγινε στο ΕΚΒ παρουσία 20 περίπου θιγόμενων συμπολιτών, επισημάνθηκε ότι οι ειδοποιήσεις για οφειλές θα συνεχίσουν να έρχονται και το επόμενο διάστημα, καθώς η μη πληρωμή των τελών ταξινόμησης επεκτάθηκε και σε άλλα αυτοκίνητα μετά το 2001 και αφορά απροσδιόριστο αριθμό συμπολιτών.

Ο Ιωάννης Τσαρδακάς, του οποίου οι γονείς καλούνται να πληρώνουν τέλη ταξινόμησης για αυτοκίνητα που απέκτησαν πριν πολλά χρόνια, έκανε τον περασμένο Οκτώβριο αναφορά στον Συνήγορο του Πολίτη και ζήτησε τον λόγο από τον διευθυντή της ΔΟΥ Βόλου, για τη διαμαρτυρία του.

«Στην απάντησή του ο διευθυντή παραδέχεται ότι κάποια γραφεία διεκπεραίωσης πλαστογραφούσαν και χρησιμοποιούσαν υπηρεσιακές σφραγίδες σε δημόσια έγγραφα, κάτι που αυτόματα μας αθωώνει, καθώς λέει στον Συνήγορο ότι η υπαιτιότητα είναι άλλων», δήλωσε.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: