8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για τις ταυτότητες

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιμένει στο θέμα του διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας μέσω κύκλων του στις αντίστοιχες διαρροές της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα λοιπόν οι πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν «Κύκλοι της κυβέρνησης μιλούν για πλασιέ συμφερόντων. Κάτι θα ξέρουν από πλασιέ. Το σίγουρο είναι ότι αυτοί οι κύκλοι, με κέντρο το Μαξίμου, τις τελευταίες ημέρες πρέπει να είναι εξαιρετικά ταραγμένοι. Δεν είναι και λίγο να χαλάσει η δουλειά τόσων εκατομυρίων”.

- Advertisement -

Επί της ουσίας για το θέμα του διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες οι ίδιες πηγές αναφέρουν: “Τα πολλά λόγια-της κυβέρνησης-είναι φτώχεια. Με τον διαγωνισμό που η κυβέρνηση Μητσοτάκη αιφνιδίως ακύρωσε, η συντριπτική πλειοψηφία των 25 φορέων-εταιρειών που είχαν προσκληθεί, πληρούσαν τις προδιαγραφές κι έτσι μπορούσαν να καταθέσουν την οικονομική τους προσφορά. Επομένως θα μπορούσε να υπάρξει ανταγωνισμός προς όφελος του δημοσίου. Ο νέος διαγωνισμός τελικά που προχωρά με έγχρωμη φωτογραφία, αυξάνει το κόστος με μία μη προτυποποιημένη τεχνολογία που πιθανώς ευνοεί ελάχιστα συγκεκριμένα εταιρικά σχήματα, χωρίς να προσθέτει απολύτως τίποτε στο επίπεδο της ασφάλειας”.

Ακολούθως ο ΣΥΡΙΖΑ ρωτά: “Στο διαγωνισμό Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη πόσες προσφορές, από πόσους φορείς-εταιρείες, θα πληρούν τις προϋποθέσεις για να γίνουν δεκτές; Δεν θέλουμε να πιστέψουμε οτι θα είναι μόνο ΜΙΑ ή ελάχιστες. Διότι τότε θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα οι κύριοι Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης.

Κοντός ψαλμός αλληλούια λοιπόν. Τον Μάρτιο που ολοκληρώνεται η διαδικασία του διαγωνισμού θα πέσουν οι μάσκες”.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: