8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αναβλήθηκε η δίκη τεσσάρων αγροτοσυνδικαλιστών της Καρδίτσας

Διαβάστε επίσης:

Σε αναβολή οδηγήθηκε και η δεύτερη δίκη αγροτοσυνδικαλιστών της Καρδίτσας, αυτή τη φορά για τις κινητοποιήσεις του Ιανουαρίου του 2018.

Ανάλογη εξέλιξη υπήρξε και πριν λίγες ημέρες με τις κατηγορίες να αφορούν τις κινητοποιήσεις του Δεκεμβρίου του 2018, όσο κι αν ακούγεται παράξενο που προηγήθηκε δίκη για μεταγενέστερες κατηγορίες. Και οι δύο υποθέσεις θα οδηγηθούν στο ακροατήριο στις 29 Ιανουαρίου του 2021, ένα χρόνο παρά μία ημέρα από σήμερα.

- Advertisement -

Σημειώνουμε πως στη σημερινή δίκη κατηγορούμενοι ήταν ο τέως πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ Βαγγέλης Μπούτας, ο νυν πρόεδρος Κώστας Τζέλλας, ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Γιαννακός και ο Γραμματέας Γιάννης Τσιούτρας.

Προετοιμασία για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Εν τω μεταξύ οι αγρότες της Καρδίτσας παραμένουν στον παράπλευρο δρόμο του Ε-65 προς Παλαμά και ετοιμάζονται για το μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της Agrotica.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πέραν των ενημερωτικών συναντήσεων που έχουν εντατικοποιηθεί στα χωριά, βρίσκεται σε εξέλιξη η οργάνωση για τη μετάβαση στην συμπρωτεύουσα. Πιθανόν μέχρι το βράδυ σήμερα (Πέμπτη 30/1) θα έχει καθορισθεί τόσο ο αριθμός των λεωφορείων που θα κατευθυνθούν στη Θεσσαλονίκη, όσο και οι αφετηρίες αλλά και τα σημεία που θα επιβιβάσουν αγρότες κατά την διαδρομή τους.
πηγή: KarditsaLive.Net

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: