8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αιχμές από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης

Διαβάστε επίσης:

Ιδιαίτερη μνεία στα οργανωτικά και λειτουργικά προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη έκανε ο Αναστάσιος Σπηλιόπουλος κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Όπως επεσήμανε αυτά είχαν συγκαλυφθεί κατά την προεκλογική περίοδο, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί σε όσους προσπαθούν να απαξιώσουν την προσπάθεια που γίνεται.

- Advertisement -

Νωρίτερα, ο Αναστάσιος Σπηλιόπουλος αναφέρθηκε στο έργο που έχει επιτελέσει η Διοικούσα Επιτροπή το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Κάναμε, με αίσθημα ευθύνης, την αυτοκριτική μας, προκειμένου, πέρα από τα θετικά στοιχεία των προσπαθειών μας, να εντοπίσουμε τα λάθη μας, αλλά και προκειμένου να γνωρίζουμε ποιοι μας γύρισαν την πλάτη», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σπηλιόπουλος μιλώντας στους παρευρισκόμενους.

Αναφερόμενος στις δράσεις της, ο πρόεδρος της Διοικούσας ανέλυσε τους άξονες του στρατηγικού σχεδίου που έχει καταρτιστεί, οι οποίοι βασίζονται στην προάσπιση του πρωθυπουργικού και κυβερνητικού έργου, καθώς και στη μετεξέλιξη της Δ.Ε. σε αγωγό καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και των μηνυμάτων που εκπέμπει η κοινωνία, ώστε αυτά να αξιολογηθούν και να αντιμετωπιστούν από την κυβέρνηση.

«Θεωρήσαμε χρέος μας να ανοίξουμε τις πόρτες μας στην κοινωνία, η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση της οποίας στο έργο μας οδήγησε τις τελευταίες μέρες στα γραφεία της Δ.Ε. περισσότερους από 2.000 συμπολίτες μας και περισσότερες από 100 επιτροπές, συλλόγους, σωματεία, κλπ, που ζήτησαν τη συνδρομή μας και στα οποία ανταποκριθήκαμε σε σημαντικό βαθμό», υπογράμμισε ο κ. Σπηλιόπουλος.

Επίσης, τόνισε ότι έχει συστηματοποιηθεί η συνεργασία της Δ.Ε. με τους βουλευτές του νομού Θεσσαλονίκης, αλλά και τους εκπροσώπους όλων των θεσμικών φορέων, «με σκοπό την ενίσχυση του διεκδικητικού μας ρόλου, εκμεταλλευόμενοι το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για τη Θεσσαλονίκη και τα προβλήματά της».

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: