8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Έσπασαν» τα ισόβια για το έγκλημα πάθους στη Μακρυράχη

Διαβάστε επίσης:

Κάθειρξη 17 ετών και τριών μηνών επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας στον 53χρονος που σκότωσε έναν 61χρονο αγρότη και τραυμάτισε μια 40χρονη γυναίκα στη Μακρυράχη του Πηλίου. Οι πράξεις για τις οποίες κρίθηκε ένοχος ήταν αυτήν της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, βαριάς σωματικής βλάβης, οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

- Advertisement -

Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και του μείωσε την ποινή καθώς πρωτόδικα είχε τιμωρηθεί με ισόβια κάθειρξη και 4μισι χρόνια φυλάκισης.

Υπενθυίζεται ότι το έγκλημα πάθους είχε γίνει τον Απρίλιο του 2016. Ένα πρωινό Σαββάτου τότε ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τυφλωμένος από το πάθος, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, πήγε στο χώρο ενός συγχωριανού του και πυροβόλησε τόσο εκείνον όσο και την γυναίκα. Από τους πυροβολισμούς κατέληξε ο άνδρας ενώ τραυματίστηκε η γυναίκα. Εν συνεχεία ο ίδιος προσπάθησε να αυτοκτονήσει.
Ο κατηγορούμενος είπε πως λειτουργούσε εν βρασμώ ψυχικής ορμής κάτι όμως που δεν δέχθηκε το δικαστήριο. Ισχυρίστηκε πως ήταν σε σχέση με την γυναίκα πλην των τελευταίων ημερών λίγο πριν το έγκλημα.
Από την πλευρά της η παθούσα υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως είχε συναισθηματική σχέση με τον κατηγορούμενο και όχι ερωτική.
Πηγή: Ρεπορτάζ του κάμπου

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: