8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Έρχεται στο Μουζάκι το club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI, «Passione Rossa»

Διαβάστε επίσης:

Με τον εκπρόσωπο του μεγαλύτερου και πιο δημοφιλούς Ιταλικού κλαμπ ιδιοκτητών FERRARI, “Passione Rossa” Κύριο Paolo Melissano είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης στο Δημαρχείο.
Ο κ. Στάθης ενημερώθηκε για την πρόθεση του κλαμπ να επισκεφθεί τη Δυτική Θεσσαλία και ειδικότερα το Μουζάκι, με σκοπό την εναλλακτική τουριστική προβολή του δήμου, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ιταλία.
«Συζητήσαμε και αποφασίσαμε να «φέρουμε» το μεγάλο αυτό event στο Δήμο μας!
Μια πρωτόγνωρη εκδήλωση που είμαι βέβαιος πως θα προσελκύσει πλήθος κόσμου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μουζακίου.
Η ιταλική εταιρεία κατασκευής πολυτελών sport αυτοκινήτων FERRARI είναι η πιο ισχυρή μάρκα (brand name) στον κόσμο, σύμφωνα με την Brand Finance (έτη 2014 και 2019, “Ferrari – The World’s Most Powerful Brand”). Ως γνωστόν, τα αυτοκίνητά της αποτελούν αντικείμενο λατρείας από οπαδούς της αυτοκίνησης, καθώς και σύμβολα κοινωνικού στάτους (status symbol), ευπορίας και ταχύτητας. Από τις εκδηλώσεις της FERRARI διαπιστώνεται πάντα (όπως είναι αναμενόμενο) τεράστια συμμετοχή του κοινού το οποίο δίνει ώθηση και στις τοπικές αγορές (ειδικότερα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν πλησίον των σημείων όπου είναι σταθμευμένα τα αυτοκίνητα, παρουσιάζουν σημαντική αύξηση της πελατείας τους κατά την διάρκεια της διεξαγωγής των εκδηλώσεων) και μεγάλη προβολή των πόλεων σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ. ΤΟ FERRARI CLUB “PASSIONE ROSSA” Το FERRARI Club “Passione Rossa” ιδρύθηκε από τον Δρ. Fabio Barone (Φάμπιο Μπαρόνε) το 1999.
Μέλη του Club (300 άτομα) είναι αποκλειστικά μεγάλοι Ιταλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ή συλλέκτες αυτοκινήτων FERRARI. Έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της πιο διάσημης μάρκας πολυτελών sport αυτοκινήτων στον κόσμο. Το Club εδώ και χρόνια είναι ένας απαραίτητος συντελεστής για εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις και παραστάσεις όπου τα αυτοκίνητα FERRARI είναι πρωταγωνιστές μαζί με τον τόπο που επισκέπτονται.
πηγή: neosagon.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: