8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άδωνις κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μικρόψυχη η κριτική τους για την επίσκεψη στις ΗΠΑ (vid)

Διαβάστε επίσης:

«Είναι εξαιρετικά μικρόψυχη η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ και δείχνει ότι δεν χώνεψαν ακόμη ότι έχασαν τις εκλογές στις 7 Ιουλίου», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 κληθείς να σχολιάσει την κριτική για την συνάντηση Μητσοτάκη – Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

«Επί της ουσίας, αυτή η συνάντηση πήγε πάρα πολύ καλά», είπε ο κ. Γεωργιάδης, λέγοντας ότι ήταν αυτονόητο οι δημοσιογράφοι στις ΗΠΑ να απευθύνουν τα ερωτήματα που έκαναν στον Ντόναλντ Τραμπ και προσθέτοντας «τι ακριβώς έπρεπε να κάνει ο Πρωθυπουργός; Να σηκωθεί να φύγει ή να παρέμβει και να μιλήσει για το Ιράκ και να περιπλέξει τα πράγματα;».

- Advertisement -

«Ουδέποτε σε καμία επίσκεψη και συνομιλία δεν έχει υπάρξει δημόσια αποδοκιμασία κατά της Τουρκίας κι αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς οι Αμερικανοί έχουν συμφέροντα και στην Ελλάδα και στην Τουρκία», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως σημείωσε ο Υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης, ο οποίος συνοδεύει τον Πρωθυπουργό στις ΗΠΑ, στο ραντεβού Μητσοτάκη – Τραμπ «η συζήτηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα και τα αποτελέσματα θα φανούν το επόμενο διάστημα. Όλοι πρέπει να είναι υπερήφανοι, διότι ο Πρωθυπουργός περιέγραψε με σαφήνεια τις κόκκινες γραμμές που αφορούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

«Αν κάτι βγήκε από αυτήν την συνάντηση ήταν η υποστήριξη του Προέδρου Τραμπ να ενταχθεί η χώρα μας στην παραγωγή των F-35», είπε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ αναφερόμενος στις αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα, είπε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την χώρα μας, σημειώνοντας ότι σε συνάντηση του ιδίου με τον Γουίλμπουρ Ρος συμφωνήθηκε να υπάρξει μηχανισμός παρακολούθησης της πορείας κάθε αμερικανικής επένδυσης στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι το κλίμα ήταν τόσο καλό, ώστε συνέβησαν και πολλά ευτράπελα, στα οποία όμως δεν ήθελε να αναφερθεί.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: