8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άδωνις κατά Παπαδημούλη για τους «αρμούς της εξουσίας»

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα ξέσπασε στο Twitter ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για έλεγχο «στους αρμούς της εξουσίας».

«Άκουσα χθες την ομιλία του κ. Τσίπρα που είπε ότι «η δεύτερη φορά αριστερά», όταν έλθει, θα αποκτήσει πρόσβαση και έλεγχο σε όλους τους αρμούς της εξουσίας. Αυτό που περιέγραψε ο κ. Τσίπρας είναι χούντα. Είπε δηλαδή ότι αν κυβερνήσει δεύτερη φορά, πρέπει να ελέγξει τη Δικαιοσύνη, τις ανεξάρτητες αρχές, όλους τους άλλους θεσμούς». Η παραπάνω δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη στο OPEN προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Παπαδημούλη στο Twitter.

- Advertisement -

«Αυτά που είπε ο @atsipras στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι χούντα»! Το εκστόμισε με μεγάλο θράσος, ο υμνητής της Χούντας, το ορφανό του Παττακού, ο @AdonisGeorgiadi. Προφανώς κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια». Δεν δεχόμαστε μαθήματα σεβασμού της δημοκρατίας από πατεντάτους ακροδεξιούς!», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης, που ζητά να εξηγήσει ο κ. Παπαδημούλης τι εννοούσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας για «αρμούς της εξουσίας».

Λίγο αργότερα ο κ. Παπαδημούλης έκανε την παρακάτω ανάρτηση.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: