8.2 C
Karditsa
Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Φεστιβάλ Βαλκανικών Τυριών: Τιμώμενη χώρα η Ελλάδα

Διαβάστε επίσης:

Fuel Pass: Έρχεται και τρίτο πακέτο επιδότησης καυσίμων το φθινόπωρο

Η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2 θα παραμείνει ανοιχτή για επιπλέον αιτήσεις...

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Βροχή» οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς – Μέχρι αύριο η υποβολή τους

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, μίλησε στο MEGA για τα...

Τσιάρας για παρακολουθήσεις: Όλη η αλήθεια στο φως, αλλά σε βάθος χρόνου

«Η κυβέρνηση όχι μόνο ζήτησε σύσταση Εξεταστικής και επανασύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και...

Το Φεστιβάλ Βαλκανικών Τυριών θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι, πρωτεύουσα της Σερβίας, το Σαββατοκύριακο της 25ης και 26ης Απριλίου 2020.
Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Βαλκανικών Τυριών (www.balkancheesefestival.com), παραδοσιακής και καθιερωμένης έκθεσης των ντόπιων τυριών από αυτό το τμήμα της Ευρώπης, προσκαλούν την Ελλάδα ως τιμώμενη χώρα στην 11η Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι, πρωτεύουσα της Σερβίας, το Σαββατοκύριακο της 25ης και 26ης Απριλίου 2020.

Οι παραγωγοί τυριού από την Ελλάδα, οι ενώσεις τους και οι διανομείς τους καλούνται να εκθέσουν τα τυριά τους σε αυτό το φεστιβάλ και επισκέπτες να τα δοκιμάσουν. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ίδιας εκδήλωσης, μέσω των επαφών Business to Business, θα είναι δυνατό να διερευνηθούν οι δυνατότητες εξαγωγής τυριών από τη χώρα σας στην αγορά της Σερβίας (την μεγαλύτερη σε κατανάλωση περιοχή) καθώς και η δυνατότητα δημιουργίας συνεχούς συνεργασία με άλλες αγορές.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο χώρο των συνεργατών του φεστιβάλ, Dom omladine Beograda, που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας. (http://domomladine.org/#lat).

- Advertisement -

Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν επιχειρηματίες, πιθανούς εγχώριους συνεργάτες (εστιατόρια και ξενοδοχεία) και διευθυντές σε μερικά από τα σημαντικότερα κέντρα λιανικής πώλησης, γεγονός που αποτελεί εμπορικά ευκαιρία για μεγαλύτερη διάθεση των τυριών σας στη Σερβία.

Με βάση το ενδιαφέρον του κοινού που εκδηλώθηκε σε προηγούμενα φεστιβάλ, ο αριθμός επισκεπτών, οι λάτρεις της τυροκομίας, οι γνώστες και οι επιχειρηματίες (αρχιμάγειρες, ιδιοκτήτες εστιατορίων και υπεύθυνοι) υπολογίζεται ότι είναι περίπου 3000.

Η τιμώμενη χώρα και οι εκθέτες από την Ελλάδα απαλλάσσονται από τις χρεώσεις ενοικίου, επομένως δεν θα χρεωθείτε με το ενοίκιο του χώρου, την ηλεκτρική ενέργεια και το κόστος που σχετίζεται με αυτόν τον χώρο.

Οι ίδιοι οι εκθέτες μπορούν να οργανώσουν την παρουσίαση του τυριού τους με τον τρόπο και τη μορφή που θεωρούν καταλληλότερες. Ευπρόσδεκτες είναι επίσης παρουσιάσεις, εργαστήρια, διαλέξεις και επιδείξεις.

Ο επίσημος ιστότοπος είναι: www.balkancheesefestival.com .

Για όλες τις πρόσθετες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: info@balkancheesefestival.com

Ροή Ειδήσεων

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Η πρώτη σπουδαία διάκριση για την Αντγόνη Ντρισμπιώτη, είναι γεγονός. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του βάδην, κατέκτησε το χρυσό...

Οι κίνδυνοι του διαδικτύου για το επενδυτικό και συναλλασσόμενο κοινό

Με τις συναλλαγές μέσω διαδικτύου αλλά και γενικότερα τις ηλεκτρονικές συναλλαγές να συνεχίζουν να γνωρίζουν ραγδαία ανάπτυξη διεθνώς...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Από σήμερα Τρίτη, 16 Αυγούστου, μέχρι την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 μπορούν οι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν την αίτηση...

Καιρός: Έρχεται τετραήμερος καύσωνας

Ένα κύμα υψηλών θερμοκρασιών αναμένεται στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα, το οποίο θα διαρκέσει αρκετές μέρες, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία...

Τσιάρας για παρακολουθήσεις: Όλη η αλήθεια στο φως, αλλά σε βάθος χρόνου

«Η κυβέρνηση όχι μόνο ζήτησε σύσταση Εξεταστικής και επανασύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, άλλα είπε ότι θα...

Fuel Pass: Έρχεται και τρίτο πακέτο επιδότησης καυσίμων το φθινόπωρο

Η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2 θα παραμείνει ανοιχτή για επιπλέον αιτήσεις έως την 1η Σεπτεμβρίου.

Στην ίδια κατηγορία: