8.2 C
Karditsa
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο Κ.Υ. Ζαγοράς

Διαβάστε επίσης:

«Πράσινο φως» για την ψηφιακή εφαρμογή αξιολόγησης εκπαιδευτικών

Υπεγράφη Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Επικρατείας και Ψηφιακής...

Στον πάγο η χώρα από την κακοκαιρία «Barbara»: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, παγετό, θυελλώδεις ανέμους στις θάλασσες και χιόνια ακόμη και...

Εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που συσσωρεύτηκαν επί χρόνια στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα, μετά από συνεχείς παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής προς το Υπουργείο Υγείας και την 5η ΥΠΕ.
Μετά από σημαντικές καθυστερήσεις τις οποίες είχε επισημάνει με υπομνήματά του και παραστάσεις διαμαρτυρίας ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου, άρχισε σταδιακά η αποκατάσταση των ζημιών ώστε το κτίριο να ξαναγίνει απολύτως λειτουργικό και ασφαλές.
Ήδη πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση λεβητοστασίου ώστε να λειτουργεί άψογα το σύστημα κεντρικής θέρμανσης, μηχανολογικές και ηλεκτρικές εργασίες, αντικαταστάσεις κουφωμάτων και προσεχώς θα γίνει και η επισκευή της στέγης.

«Μαζί με την αντιμετώπιση της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας, αναφέρει ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης, η Δημοτική Αρχή κινήθηκε σε όλα τα επίπεδα για να δοθεί λύση και στο κτιριακό πρόβλημα του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, το οποίο αντιμετώπιζε συσσωρευμένες φθορές λόγω έλλειψης συντήρησης.Κινηθήκαμε μεθοδικά, αποτελεσματικά όπως και όταν το Κέντρο Υγείας αντιμετώπιζε προβλήματα με έλλειψη καυσίμων, με ασυντήρητα οχήματα κ.α.
Πιέσαμε για νέο ασθενοφόρο, για ενίσχυση του προσωπικού κ.α. ώστε το Κέντρο Υγείας να προσφέρει υπηρεσίες υγείας σε μια ευρύτερη περιοχή με μεγάλη τουριστική κίνηση.
Στοχευμένα έγιναν παρεμβάσεις και για τις επισκευές και συντηρήσεις του κτιρίου, οι οποίες ήδη υλοποιούνται, ξεπερνώντας προβλήματα και καθυστερήσεις.
Συντονισμένα με την 5η ΥΠΕ, συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε προκλήσεις με ορατά αποτελέσματα, αφήνοντας στο δικό τους παρελθόν όσων επενδύουν με αντιπολιτευτικές καταστροφολογίες στην κομματική εκμετάλλευση.
Εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας για έναν νέο κύκλο προόδου, με την έγκρισή του από την πλειοψηφία των δημοτών μας και θα διεκδικούμε από κάθε κυβέρνηση, αυτό που πραγματικά οφείλεται στην περιοχή μας», κατέληξε ο κ. Κουτσάφτης.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ροή Ειδήσεων

«Πράσινο φως» για την ψηφιακή εφαρμογή αξιολόγησης εκπαιδευτικών

Υπεγράφη Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με την οποία αποφασίστηκε...

Στον πάγο η χώρα από την κακοκαιρία «Barbara»: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, παγετό, θυελλώδεις ανέμους στις θάλασσες και χιόνια ακόμη και στα πεδινά, η κακοκαιρία Barbara αναμένεται να...

Intrakat: Στο τελικό στάδιο κατασκευής το αιολικό πάρκο στο Μουζάκι

Στο τελικό στάδιο κατασκευής βρίσκεται το Αιολικό Πάρκο της ΔΕΗ στο Μουζάκι Καρδίτσας, το οποίο αναμένεται να τεθεί...

Πότε θα γίνουν οι εκλογές; – Η φράση «μέχρι τέλους» και ο νέος «χρησμός» Μητσοτάκη

“Μέχρι τέλους” μία φράση που συχνά ακούγεται το τελευταίο διάστημα στον πολιτικό διάλογο αλλά και φαίνεται πως για...

Δημιουργία δικτύου πεζοπορίας για περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της Μαγνησίας

Για την δημιουργία εθνικού δικτύου μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας ενημέρωσε την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτή Ν....

Παπαστεργίου: Τα επόμενα βήματα για το μέλλον του τουρισμού στα Τρίκαλα

Τη νέα εποχή για τον τουρισμό στα Τρίκαλα, με βάση την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 11ου Μύλου των...

Στην ίδια κατηγορία: