8.2 C
Karditsa
Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Δημοπρατείται ξανά το έργο του δικτύου ύδρευσης σε Βόλο και Ν. Ιωνία

Διαβάστε επίσης:

Οι κίνδυνοι του διαδικτύου για το επενδυτικό και συναλλασσόμενο κοινό

Με τις συναλλαγές μέσω διαδικτύου αλλά και γενικότερα τις ηλεκτρονικές συναλλαγές να συνεχίζουν...

Τσιάρας για παρακολουθήσεις: Όλη η αλήθεια στο φως, αλλά σε βάθος χρόνου

«Η κυβέρνηση όχι μόνο ζήτησε σύσταση Εξεταστικής και επανασύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Από σήμερα Τρίτη, 16 Αυγούστου, μέχρι την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 μπορούν οι...

Την δημοπράτηση των έργων εκσυγχρονισμού του δικτύου ύδρευσης σε Βόλο και Ν. Ιωνία αποφάσισε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, σπάζοντας το έργο στα δύο, μετά την έκπτωση του εργολάβου που το είχε αναλάβει ως σύνολο. Ο δυτικός τομέας, είναι προϋπολογισμού 5.100.000,00 και ο ανατολικός τομέας 7.390.000,00 ευρώ.
Η ΔΕΥΑΜΒ απεύθυνε τον Αύγουστο Προσκλήσεις Ανάληψης Έργου Έκπτωτης Εργολαβίας στον δεύτερο και τρίτο κατά σειρά μειοδότη της διαγωνιστικής διαδικασίας ανάθεσης της Σύμβασης, αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

Έτσι, η ΔΕΥΑΜΒ προσέφυγε, κατόπιν σχετικής έγκρισης από την αρμόδια Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ, σε ανοιχτή διαδικασία επαναδημοπράτησης του υπολειπόμενου φυσικού αντικειμένου επιμερισμένου σε δύο έργα για την έγκαιρη υλοποίηση εντός της χρονικής περιόδου επιλεξιμότητας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Χρηματοδότησης.
Στο τεχνικό αντικείμενο περιλαμβάνεται η κατασκευή νέων αγωγών ύδρευσης, με υλοποίηση νέων ζωνών ελέγχου, σε τμήμα της χαμηλής ζώνης Βόλου και στην περιοχή Ν.Ιωνίας.

- Advertisement -

Επίσης σήμερα η ΔΕΥΑΜΒ αποδέχθηκε τους όρους δανειστικού συμβολαίου λήψης επενδυτικού χρεολυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενταγμένου στο Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος Ι», για την υλοποίηση του έργου: «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεελέγχου τηλεχειρισμού & ελέγχου διαρροών δικτύων ύδρευσης Δ.Ε. Μακρινίτσας, Πορταριάς, Ιωλκού, Αγριάς, Αρτέμιδας του Δήμου Βόλου», με 2,6 εκατομμύρια ευρώ.
Τέλος το Δ.Σ. αποφάσισε την κατάθεση αίτησης υπαγωγής στο Επιχορηγούμενο Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την απασχόληση τριών ανέργων, ατόμων με Αναπηρίες και 10 ατόμων άνω των 50 ετών από έτερο πρόγραμμα του ίδιου φορέα.

Ροή Ειδήσεων

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Η πρώτη σπουδαία διάκριση για την Αντγόνη Ντρισμπιώτη, είναι γεγονός. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του βάδην, κατέκτησε το χρυσό...

Οι κίνδυνοι του διαδικτύου για το επενδυτικό και συναλλασσόμενο κοινό

Με τις συναλλαγές μέσω διαδικτύου αλλά και γενικότερα τις ηλεκτρονικές συναλλαγές να συνεχίζουν να γνωρίζουν ραγδαία ανάπτυξη διεθνώς...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Από σήμερα Τρίτη, 16 Αυγούστου, μέχρι την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 μπορούν οι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν την αίτηση...

Καιρός: Έρχεται τετραήμερος καύσωνας

Ένα κύμα υψηλών θερμοκρασιών αναμένεται στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα, το οποίο θα διαρκέσει αρκετές μέρες, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία...

Τσιάρας για παρακολουθήσεις: Όλη η αλήθεια στο φως, αλλά σε βάθος χρόνου

«Η κυβέρνηση όχι μόνο ζήτησε σύσταση Εξεταστικής και επανασύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, άλλα είπε ότι θα...

Fuel Pass: Έρχεται και τρίτο πακέτο επιδότησης καυσίμων το φθινόπωρο

Η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2 θα παραμείνει ανοιχτή για επιπλέον αιτήσεις έως την 1η Σεπτεμβρίου.

Στην ίδια κατηγορία: